Privacyverklaring

MVG DEUREN

Vanaf 15 mei 2018

PERSOONSGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Het contactformulier op onze site is één van de twee manieren waarop wij op onze site persoonsgegevens kunnen verzamelen. Het contactformulier doet dit alleen met behulp van de gegevens die u bewust zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens zijn:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

 

WAARVOOR HEBBEN WE UW GEGEVENS NODIG?

  • Telefonisch contact
  • Schriftelijk contact
  • Adviseren en bemiddelen project
  • Uitvoeren overeenkomst project
  • Voldoen wettelijke verplichtingen
  • Relatiebeheer

 

HOE LANG BEWAREN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

Wij bewaren uw gegevens gedurende:

  • De looptijd van de overeenkomst
  • De wettelijke bewaartermijnen die voor ons gelden

 

CONTROLE UITOEFENEN OP VERWERKING VAN UW GEGEVENS

U kunt op de volgende manier controle uitoefenen op de verwerking van uw gegevens:

  • Informatie of wij gegevens van u verwerken
  • Inzage van uw gegevens
  • Aanpassing van uw gegevens
  • Beperking van uw gegevens
  • Bezwaar tegen gebruik van uw gegevens
  • Wissen van uw gegevens
  • Overdracht van uw gegevens

 

DELEN MET DERDEN

MVG Deuren deelt u persoonsgegevens alleen met derden indien:

  • Dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst.
  • We moeten voldoen aan een wettelijke overeenkomst.

 

BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS

De website van MVG Deuren gaat gebruik maken van een beveiligde HTTPS verbinding en SSL certificaat. Hierdoor worden de gegevens die u via ons contactformulier verstrekt over een beveiligde verbinding naar ons verzonden.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

MVG Deuren maakt geen gebruik van zogenaamde tracking cookies voor het in kaart brengen van uw bezoek aan deze website.

De tweede manier waarop deze website gegevens kan verzamelen is met het gebruik van de social plugin van het sociale netwerk Facebook.com, dat wordt beheerd door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (‘Facebook’). Deze plugins zijn herkenbaar aan het Facebook logo (een witte ‘f’ op een blauwe tegel’ of een ‘vind ik leuk’ knop.)

Wanneer u bent ingelogd op Facebook verzamelt deze plugin:

  • Uw bezoek aan MVG Deuren
  • Bij interactie met de plugin, de relevante informatie

Wanneer u niet bent ingelogd op Facebook verzamelt deze plugin mogelijk:

  • Uw IP-adres

Voor meer informatie over het doel en de reikwijdte van het verzamelen en verwerken van gegevens door Facebook verwijzen wij u naar het privacybeleid van Facebook. Daar vindt u ook informatie over uw rechten en instellingsopties om uw privacy te beschermen.

 

CONTACT T.A.V. DEZE PRIVACYVERKLARING

Voor vragen of andere kwesties met betrekking tot deze privacyverklaring kunt u contact opnemen met ons via:

  • E-mail: info@mvgdeuren.nl
  • Telefoon: +31 6 50 90 97 11
  • Post: Voorstraat 1, 49072 PL OOSTERHOUT NB

 

WIJZIGING IN DEZE PRIVACYVERKLARING

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd gewijzigd worden. Via deze pagina bent u ten alle tijden op de hoogte van de huidige privacyverklaring.

Deze privacyverklaring treedt in werking vanaf:

  • 15 mei 2018

 

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

Neem bij een klacht altijd eerst contact met ons op. Komen we er niet aan uit, dan kunt u beroep doen op de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt deze bereiken via: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Download onze privacyverklaring in PDF-formaat.